dezire
کاربر عادی

اعتبار: 6
|
ارتباط بارش و دما با ارتفاع؟
سلام
من یک حوضه دارم که اختلاف ارتفاع در اون زیاد هست. داده های چندین ایستگاه بارانسنجی و دما رو هم دارم. میخوام دوتا tin بسازم که معرف بارش و دمای منطقه باشه. چطور با استفاده از DEM منطقه میتونم بین بارش و دما با ارتفاع رابطه ایجاد کنم؟ و همچنین از چه روش درونیابی استفاده کنم برای این منظور بهتر هست؟
با تشکر
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ عصر |
|
mousavi
مدیر انجمن

اعتبار: 147
|
RE: ارتباط بارش و دما با ارتفاع؟
سلام دوست عزیز
بهترین روش تبدیل رستر به وکتور و استفاده از روش های تلفیق است
1- درونیابی رو انجام بدید
2- لایه ها رو باید reclassification کنید . طبقاتی که به دست میارید باید تا حد امکان بهینه باشد . این بستگی به هدف شما و منطقه مورد نظر دارد
3- خروجی reclassification ها رو به وکتور تبدیل کنید . پس شما یه نقشه هیپسومتری خواهید داشت و یک نقشه دما و یک نقشه هم بارش که همه آنها طبقه بندی شدند.
4- تبدیل نقشه های طبقه بندی شده به وکتور
5- استفاده از ابزار intersection برای قطع دادن لایه دما با لایه طبقات ارتفاعی : نتیجه آن در جدول آمده است . با این کار شما میتوانید نتیجه بگیرید چقدر از سطح دمای مثلا 16 درجه سانتیگراد در طبقه ارتفاعی 1500 متر افتاده است و این نسبت رو با کل مساحت 16 درجه ها مقایسه کنید . نمودار تهیه کنید و ...
برای بارندگی از Empirical Bayesian kriging اسفاده کنید و برای دما گفته شده از Spline استفاده بشه .
http://www.knmi.nl/bibliotheek/knmipubIR/IR2009-04.pdf
نظرات و پیشنهادات شما یاری رسان ما و دوستانتان خواهد بود
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ عصر، توسط mousavi.)
|
|
۲۷-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ عصر |
|
dezire
کاربر عادی

اعتبار: 6
|
با تشکر از هر دو بزرگوار برای راهنمایی های خوبتون
من تا اونجا که متوجه شدم انجام می دم و اگر مشکلی داشتم مطرح می کنم امیدوارم باز هم لطف کرده و راهنمایی کنید
ممنون
|
|
۲۸-۳-۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ صبح |
|
seapca2
کاربر عادی

اعتبار: 19
|
دوست عزیز سلام
از طریق تجزیه و تحلیل عناصر اصلی متغیر های اصلی را شناسایی نمایید وسپس از طریق مدل اماری رگرسیون خطی کنید
|
|
۲۹-۳-۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ عصر |
|