eb_shakuri
کاربر عادی

اعتبار: 15
|
باز نشدن پنجره های Arc toolbox

به تازگی با باز کردن تولباکس آرک جی ای اس، یک ابزار خاص(بعنوان مثال ابزار Clip) اجرا میشود و پنجره آن بالا می آید. اما پس از اجرای ابزار، ابزار کامل نشان داده نمیشود و امکان اجرای مثلا دستور Clip وجود ندارد. پنجره ابزار باز میشود اما به شکلی ناقص است. چند بار جی ای اس را حذف کرده و دوباره نصب کرده ام ولی باز هم همین مشکل وجود دارد. مشکل عجیبی است! شکل این پنجره با اجرای ناقص به پیوست قابل مشاهده است. از دوستان متخصص تقاضای کمک دارم. متشکرم
|
|
۶-۱-۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ صبح |
|
KA22
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
RE: باز نشدن پنجره های Arc toolbox
سلام دوستان .... منم این مشکل را دارم نمی دونم باید چکار کنم
|
|
۱۴-۵-۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ عصر |
|
od_kn
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
باید در تب customize گزینه Extensions تیک spatial analyst را بزنید
|
|
۲۲-۹-۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ صبح |
|
javadadabi
کاربر عادی

اعتبار: 39
|
سلام راستش من تا به حال با این موضوع برخورد نکردم. اما یک مشکل تقریبا مشابه داشتم این بود که اصلا arctoolbox باز نمی شد. در مورد فعال کردن تیک spatial analyst من تیک رو غیر فعال کردم اما چنین حالتی برام پیش نیومد. اگه مشکل شباهتی به باز نشدن جعبه ابزار داشته باشه، علتش پایتون هست. در واقع arctoolbox برای اجرای بعضی از دستورات نیاز به پایتون داره. مشکل وقتی درتس میشه که شما علاوه بر نسخه پایتون خود arcgis نسخه دیگه ای رو هم نصب کرده باشی و از طرفی متغیر های محیطی (environment variables) رو دستکاری کرده باشی. اگر برای شما چنین موردی صدق میکنه راه حلش اینه که از گزینه control panel/system and security/advacend system setting وارد تنظیمات سیستم بشید و از طریق دکمه environement variables وارد شده و دو متغیر pythonpath , pythonhome رو در صورت وجود جذف کنید.
همچنین از متغیر path فقط مسیرهای مربوط به python رو حذف کنید. بعد از انجام این کار برید توی uninstallation و گزینه midify رو برای arcgis for desktop انتخاب کنید. python رو یک بار از نصب خارج و دوباره نصب کنید. امیدورام که مشکلتون حل بشه. منتظر گزارش نتایج شما هستم. یا علی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۹-۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ صبح، توسط javadadabi.)
|
|
۲۲-۹-۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ صبح |
|