aliyarat
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
تبدیل فایل اتوکد
سلام
من یک فایل اتوکد دارم که گوشه هاش مختصات تایپ شده اما وقتی با Global Mapper تبدیلش میکنم به فایل گوگل ، داخل گوگل به منطقه مورد نظر نمیره حتی با Arcmap اول سیستم مختصات utm دادم بعد تبدیل کردم که اررو داد.
زیاد اطلاعات ندارم اگر ممکن هست راهنمایی کنید
|
|
۲۱-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ عصر |
|
سحر بیات
کاربر عادی

|
RE: تبدیل فایل اتوکد
سلام. ممکن است فایل نقشه در اتوکد روی مختصات درست نباشد ابتدا باید در اتوکد چک کرد که مختصات نقشه با مختصات نوشته شده در گوشه های آن مطابقت دارد یانه؟ اگر مطابقت نداشت باید نقشه را MOVE کرده و در مختصات درست قرار دهیم. و شاید هم در GLOOBAL زون درست رو به نقشه نمی دهید.
|
|
۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ عصر |
|
aliyarat
کاربر عادی

|
فایل گوگل را با چند ضلعی برش دادم و باxtool تو Arcgis اوردم فایل اتوکد تو arcgis اوردم به جز روشی که گفتید چون اتوکد کار نکردم میشه با tranformation تو arcgis اینکار کرد؟ تو قسمت coordinate systeam جای 4 ایکس و وایی داره نمیدونم میشه یا نه
مختصات قای اتودکد درسته چون وقتی از utm تبدیل کردم به latitude and longitude درست همون مختصاتی شد. که گوگل ارث نشون میده. میخوام نقشه ای که می سازم سیستم متخصاتش مثل گوگل باشه.
|
|
۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ عصر |
|
aliyarat
کاربر عادی

|
منظوزم این بود که تو گوگل ارث چند ضلعی انتخاب کردوم و دور منطقه مورد مطالعه کشید. بعدش سیو کردم و با پسوند kml خروجی گرفتم . این مراحلی که گفتید زیاده  یکبار تست میکنم اگر نشد میرم دنبال اتوکد.
|
|
۲۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ عصر |
|
aliyarat
کاربر عادی

|
فایل اتوکد بصورت شیب فایل کردم و تصویری که از گوگل ارث ژنورفنس کردم بعدش از طریق spatial adjustment منتقلش کردم رو تصویر گوگل ارث اما 2 مشکل پبش امد.
1- خطا داره دقیق رو هم نیفتانند .
2- فایل اتوکد که تو arcmap باز میکنم یک قسمت annotation داره که یکسری تکس هستند که دوره پلی لاینها هست قابل تبدیل به شیب فایل نیستند . اینوچطور مختصاتشو تغییر بدم یعنی ببرم رو تصویر که از گوگل گرفتم
|
|
۲۶-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ عصر |
|