mehdi.hamin
کاربر عادی

اعتبار: 4
|
خطای لایسنس در ویرایش FeatureClass SDE در ArcEngine 10.1
سلام خدمت همه دوستان
الان دارم روی یه پروژه کار می کنم که نیاز به ذخیره عارضه ها در SDE هست. برای ویرایش FeatureClass ها در Sql Server خطای لایسنس میده همین کد ها (کد های ذخیره در SDEبانک )رو در Arcmap 9.3 اجرا کردم جواب میده. (دارم با ArcEngine 10.1 کار می کنم)
بعد از یک سری جستجو فهمیدم که باید لایسنس ArcEditor داشته باشم . تو service.txt که برای لایسنس منیجر هست یه لایسنس برای ArcEditor هست. حالا نمی دونم چه جوری این مشکلو حل کنم . وقتی هم از RuntimeManager.Bind و RuntimeManager.BindLicense استفاده می کنم فقط می شه ProductCode.Engine یا ProductCode.EngineOrDesktop اضافه کنیم .
آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ صبح، توسط mehdi.hamin.)
|
|
۲۴-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ صبح |
|
mehdi.hamin
کاربر عادی

اعتبار: 4
|
RE: خطای لایسنس در ویرایش FeatureClass SDE در ArcEngine 10.1
سلام ممنون از پاسختون. مشکل حل شد.
وقتی که بخواهید از ArcEngine استفاده کنید. باید لایسنس مرتبط را هم به برنامه اضافه کنید که این کار با قراردادن کنترل AxLicenseControl( در فضای نام Esri.ArcGIS.Control ) در فرمی که MapControl در آن است حل می شود.
اما وقتی این کنترل اضافه کردم. اجازه ذخیره تغییرات در بانک اطلاعاتی را نمیداد. برای این کار باید از لایسنس esriLicenseProductCode.esriLicenseProductCodeEngineGeoDB استفاده کرد.
وقتی که یه پروژه MapDesktop برای Arcengine می سازید. یک Class بنام MyApplication وجود داره که در فایل ApplicationEvents.vb هست که در رویداد ApplicationStartUp باید این لایسنس رو اضافه کنید.
کد:
Private Sub MyApplication_Startup(...) Handles Me.Startup '
'...
Dim initialize As New AoInitializeClass() initialize.Initialize(esriLicenseProductCode.esriLicenseProductCodeEngineGeoDB)
initialize.InitializedProduct ()
End Sub
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ صبح، توسط mehdi.hamin.)
|
|
۲۵-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ صبح |
|