am2222
کاربر عادی

اعتبار: 4
|
خطای ERROR 000824: The tool is not licensed.
سلام
من مشکلی که جدیدا برام حین برنامه نویسی پیش اومده مشکل با لایسنس برای اجرای toolbox های موجود در geoprocessor هست. خیلی سرچ کردم ولی راه حلی پیدا نکردم. این قسمتی از کد من هست:
کد:
try
{
ESRI.ArcGIS.DataManagementTools.FeatureToPolygon ftp = new ESRI.ArcGIS.DataManagementTools.FeatureToPolygon(path1 + "lines.shp", path1 + "polygon.shp");
ftp.cluster_tolerance = "0.001 Meters";
ftp.attributes = "NO_ATTRIBUTES";
GP.Execute(ftp, null);
}
catch (Exception e)
{
object sev = 2;
string messages = GP.GetMessages(ref sev);
MessageBox.Show(messages);
}
اروری که بهم میده اینه:
کد:
Failed to execute. Parameters are not valid. ERROR 000824: The tool is not licensed. Failed to execute
در صورتی که من لایسنس ارک اینفو (که برای نسخه 10.1 به بعد به عنوان advanced شناخته میشه ) رو دارم روی سیتسمم..و میتونم از توی ارک مپ هم این تول باکس رو بدون مشکل اجرا کنم.
مشکلی که هست اینه که من توی کدم هرچقدر براش تعریف میکنم لایسنس ادوانس رو بخونه باز بی نتیجه هست. تایپیک مشابهی همی توی خود سایت ESRI دیدم
https://geonet.esri.com/thread/90509
کسی میتونه بهم در این مورد کمک کنه؟خیلی وقتم رو گرفته این مشکل
ممنون
|
|
۲۳-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ عصر |
|
am2222
کاربر عادی

|
RE: خطای ERROR 000824: The tool is not licensed.
بله برای انجین هست.اون قسمت هم چک کردم..تمامی گزیننه ها رو یک بار انتخاب کردم و یک بار هم فقط ادوانس رو گذاشتم ولی جواب نداد و همون ارورو لایسنس رو بهم میده
|
|
۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ عصر |
|
am2222
کاربر عادی

|
RE: خطای ERROR 000824: The tool is not licensed.
من اول مواردی که فرمودین رو انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم (البته فایل application events رو متوجه نشدم که چکارش کنم)
بعد همینطور اتفاقی clean رو زدم روی solution ایجاد شده و دیدم که مشکلش حل شد..گویا کش کرده بود ویژوال استودیو اون رو..نمیدونم چرا اینطوری بود..
ممنون بابت کمکتون
|
|
۲۵-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ عصر |
|