اعلانات انجمن


موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسترسی به TOC از طریق کد VB
نویسنده پیام
meysam65 آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 18
تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۲
اعتبار: 7
ارسال: #1
دسترسی به TOC از طریق کد VB
سلام دوستان
بنده نیاز دارم از طریق کد VB به Table Of Content در یک فایل MXD دسترسی پیدا کنم و برخی ویژگی های اونو تغییر بدم. مثلا فرض کنید میخوام خاصیت درگ و دراپ کردن لایه ها رو غیر فعال کنم. اگه کسی میدونه چطوری میتونم با کد به TOC دسترسی پیدا کنم لطفا راهنمایی کنه.
 
۲۳-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
sanjesh_88 آفلاین
مدیر انجمن
*****

ارسال‌ها: 124
تاریخ عضویت: بهم ۱۳۹۲
اعتبار: 60
ارسال: #2
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
این کد دسترسی به یک دیتافریم است
 اDim pmxdoc As IMxDocument
Set pmxdoc = ThisDocument
Dim pmaps As IMaps
Set pmaps = pmxdoc.Maps
۲۳-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 اعتبار داده شده توسط : ladan(+1)
meysam65 آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 18
تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۲
اعتبار: 7
ارسال: #3
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
شما با این کد map رو معرفی کردید نه TOC
 
۲۳-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
sanjesh_88 آفلاین
مدیر انجمن
*****

ارسال‌ها: 124
تاریخ عضویت: بهم ۱۳۹۲
اعتبار: 60
ارسال: #4
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
 منظورت از TOC مگر Table of content نیست خوب Table of content مجموعه  ای از Dataframe ها و لایه است دیگه ؟شاید من منظورت رو بد متوجه شدم اگر میشه یک کم توضیح بده منظورت چیست؟

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ عصر، توسط sanjesh_88.)
۲۳-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
meysam65 آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 18
تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۲
اعتبار: 7
ارسال: #5
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
منظور من خود پنجره Table Of Content هستش. مثلا فرض کنید میخوایم رنگ زمینه TOC رو تغییر بدیم. البته من هدفم این نیست. من میخوام کاری کنم که نشه لایه ها Drag and Drop کرد.
 
۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
علوی آنلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 495
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #6
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
دسترسی به TOC چندان سخت نیست.
کد php:
Dim mxDocument As ESRI.ArcGIS.ArcMapUI.IMxDocument application.Document
  Dim contentsView 
As ESRI.ArcGIS.ArcMapUI.IContentsView mxDocument.ContentsView(index
' 0 = usually the Display tab, 1 = usually the Source tab 
مقدار 0 برای index برای تب Display و مقدار 1 برای تب Source هست.
البته کاری که میخواید انجام بدید از طریق دسترسی به TOC قابل انجام نیست.

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
meysam65 آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 18
تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۲
اعتبار: 7
ارسال: #7
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
مرسی. کدی که میخواستم همین بود ولی همونطور که شما گفتید مشکل حل نشد.
توی ArcEngine میشه خاصیت درگ و دراپ لایه های AxTOC رو تنظیم کرد. فکر میکردم اگه توی فایل mxd به TOC دسترسی پیدا کنیم مشکل حل میشه.
اگه راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید.
۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
علوی آنلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 495
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #8
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
به نظر میرسه میشه یه کارهایی کرد. هر چند به سادگی ست کردن یک پروپرتی در آرک انجین نباشه
لینک های زیر رو ببینید:
http://gis.stackexchange.com/questions/5...to-its-mxd
http://kiwigis.blogspot.com/2009/05/drag...sktop.html
http://forums.arcgis.com/threads/109400-...Drop-layer
http://kiwigis.blogspot.com/2011/07/how-...rs-in.html

 همینطور اینترفیس IDataObjectHelper در راهنمای آرک آبجکت

فرصت نشد دقیق بررسی کنم.
 

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۲۶-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 اعتبار داده شده توسط : javadadabi(+1)
seapca2 آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 46
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۲
اعتبار: 19
ارسال: #9
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
با عرض سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه روش امکان اتصالgrid veiwبه جدول dbامکان پذیر است
لطفا کد ان رادر مجیطvb6 مرقون بفرمایید



 
۶-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
علوی آنلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 495
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #10
RE: دسترسی به TOC از طریق کد VB
(۶-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ صبح)'seapca2' نوشته شده توسط:  با عرض سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه روش امکان اتصالgrid veiwبه جدول dbامکان پذیر است
لطفا کد ان رادر مجیطvb6 مرقون بفرمایید

 

منطقا، سوال جدید در تاپیک جدید !!!!

راهنمای ArcObjects رو سرچ کنید. یه سمپل کامل برای این مورد داره: اتصال datagridview به attribute table یک لایه
 

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۷-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان