am2222
کاربر عادی

اعتبار: 4
|
راهنمایی در مورد پیکربندی ARCSDE 10.2.1
سلام
من برای ارتباط با دیتابیس مکانی sql server متوجه شدم بهترین روش ارتباط از طریق ARcSDE هست.من راستش اون رو دانلود کردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم.کسی میتونه برام توضیح بده چطوری باید اون رو پیکر بندی کنم؟اصلا این نرم افزار تحت سروره یا برای کلاینت باید نصب بشه؟
ممنون میشم اگه منبعی هم در مورد راه اندازی اون سراغ دارین بهم معرفی کنید باتشکر
|
|
۲۳-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ عصر |
|
am2222
کاربر عادی

اعتبار: 4
|
RE: راهنمایی در مورد پیکربندی ARCSDE 10.2.1
سلام
فک کنم من سوالم رو درست نپرسیدم..برای کار با ARCMap نیاز ندارم..میخوام از طریق ARCEngine به دیتابیس متصل بشم ک بتونم featureclass ها رو ویرایش کنم.(ویرایش ساده در حد افزودن،حذف و اپدیت feature ها)..توی چند فروم خارجی بهم ارک اس دی ای رو معرفی کردن.شما پیشنهادتون چیه؟برای این هدف من ایا لازمه SDE نصب باشه روی دیتابیس؟
|
|
۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ عصر |
|
Arezoo
کاربر عادی

اعتبار: 3
|
جناب موسوی فرمودید "با توجه به اینکه شما از ArcGIS 10.2 استفاده میکنید . نیازی به نصب ArcSDE برای ارتباط با SQL Server ندارید و میتونید Direct connection بزنید " من با ArcGIS 10.2.2 کار میکنم. صحبت شما را قبول دارم چون روی بعضی از سیستم ها بدون نصب ArcSDE تونستم کانکشن بزنم به سرور ولی سیستم هایی هم بودن که موقع ساختن کانکشن اررور داده و نتونستم کانکشن بسازم و مجبور به نصب ArcSDE شدم! آیا این اررور مربوط به سیستم میشه یا چیز دیگه ای؟
|
|
۱۳-۱۲-۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ عصر |
|
javadadabi
کاربر عادی

اعتبار: 39
|
سلام
اول اینکه برای نصب arcsde اول یک user به نام sde به sql server اضافه کنید.
دوم اگر sql server روی سیستم خودتون نیست،یک سری تنظیمات امنیتی رو باید روی sql server و windows سیستم server انجام بدید تا بتونید connect بشید.
سوم برای ارتباط با sde geodatabase در برنامه , فایل help موجود در arcobjects sdk که به visual studio help اضافه کردید رو باز کرده و عبارت geodatabase رو در اون جستجو و مطالعه بفرمایید.
|
|
۱۳-۱۲-۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ عصر |
|
Arezoo
کاربر عادی

|
ممنون از پاسختون
تقریبا با Sde و کانکت شدن با اون آشنا هستم. مشکل من اینه که با یه سیستم میتونم به Geodatabaseسرور کانکت بشم بدون نصب Sde ولی بایه سیستم دیگه نه و اررور میده.
سعی میکنم تصویر اررور رو هم بزارم براتون.
|
|
۱۶-۱۲-۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ صبح |
|
Arezoo
کاربر عادی

|
![[تصویر: 57583272258094558728.jpg]](http://www.axgig.com/images/57583272258094558728.jpg)
اینم اررور کذایی
منتظر راهنمایی هاتون هستم دوستان. ضمنا رو ی سیستم کلاین حتی Sqlserver روهم کامل نصب کردم
|
|
۲۰-۱۲-۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ عصر |
|