اعلانات انجمن


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرآيند ايجاد versioning
نویسنده پیام
یوسفی آنلاین
مدیر انجمن
*****

ارسال‌ها: 194
تاریخ عضویت: شهر ۱۳۹۲
اعتبار: 87
ارسال: #1
فرآيند ايجاد versioning
اين مقاله فرآيند ايجاد versioning را تشريح مي كند – versioning به چندين كاربر اجازه مي دهد كه بطور همزمان داده هاي يكساني را در يك Arc SDE Geodatabase بدون هرگونه ايجاد قفل يا تكثير داده ، ويرايش كنند.
يك version مي تواند نمايش دهنده يك طرح مهندسي ، يك شغل ساختماني ، يا هرنوع ارتباط يا تراكنش دو طرفه باشد
مفهوم پايه اي version :
آنچه كه به عنوان يك version شناخته مي شود :
1 – يك version نمايش دهنده يك تصوير لحظه اي در زمان ، از تمام ژئوديتابيس مي باشد
2 – يك version شامل همه Dataset ها در Geodatabase است
3 – يك version كار كاربران را كه به طور سرتاسري و بصورت چندين نفره عمليات ويرايش را روي يك عارضه واحد انجام مي دهند جدا مي كند
4 – در يك version ايجاد شده كاربر مي تواند عارضه ها را بدون هيچگونه قفلي ويرايش كند يا بطور سريع با ديگر كاربران تماس برقرار كند
5 – يك Geodatabase مي تواند version هاي زيادي داشته باشد
مثال از كاربرد versioning در سازمانها :
سازمانهاي مختلف از جمله شركت هاي آب و فضلاب ، گاز ، برق ، شهرداريها و ساير سازمانها كه داراي بانك اطلاعاتي گسترده مكاني مي باشند و نيازمند ويرايش پايگاه داده مكاني خود در واحدهاي مختلف مي باشند مي توانند فرآيند جريان كاري خود را با استفاده از versioning database به اجرا بگذارند – مثال هاي زير چندين تكنبك قابل دسترسي را براي فعل و انفعال هاي طولاني در يك محيط چند كاربر ، نشان مي دهد – اين درست شبيه ان است كه سازمان ها ، با توجه به رويه ها و منش هاي خود از يكي از اين تكنيك ها استفاده خواهند كرد
Versioning scenarios (سناريوهاي ورژنينگ) :
سناريوي 1 : اصلاحات database ساده (simple databse)
مسئله : چندين كاربر به طور همزمان روي پايگاه داده ويرايش انجام مي دهند. تغييرات را روي يك شيت مشترك نقشه انجام مي دهند مانند : وارد كردن عارضه هاي جديد ، به روز كردن جدول توصيفي (attributes) ، و حذف كردن تسهيلات تاريخ گذشته
راه حل : كاربران به آساني به Default version متصل مي شوند ، به طور همزمان ويرايش ها را شروع مي كنند، و تغييرات خود را هنگامي كه كار آنها كامل شد ذخيره مي كنند . كاربران مجبور نيستند جهت اصلاح پايگاه داده ، version جديد ايجاد كنند. اگر يك كاربر ويرايش هاي خود را در Default version انجام داده بود در حالي يك كاربر ديگر هم اكنون ويرايش خود را شروع كرده است ، كاربر قبلي مي خواهد ويرايش هاي خود را ذخيره كند با اين اخطار روبرو مي شود كه version تغيير پيدا كرده است و بنابراين version نياز به ذخيره دوباره خواهد داشت
ادامه بحث را مي توانيد از طريق مقاله پيگيري كنيد

 

 


فایل‌(های) پیوست شده
.rar  Versioning Workflows.rar (اندازه: 963.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 94)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۷-۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ عصر، توسط یوسفی.)
۲۵-۷-۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 اعتبار داده شده توسط : ادمین(+2) ، mousavi(+1)
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان