sara123
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
فرقWebGIS با نرم افزار Google earth
سلام دوستان
حال شما؟
ببخشین یه سوالی اکثر کارهای که با web Gis انجام میشه را می توان را با گوگل ارث انجام داد چه فرقی بین این دو وجود دارد برای مثال ما می توانیم با گوگل ارث بین دو محل مسیریابی انجام بدیم و توی بحث های web GIS هم از این کارها استفاده می کنند چه لزومی به این کار است؟ چه تفاوتی بین این ها وجود دارد؟
در کل چه تفاوتی بین این دو وجود دارد؟
|
|
۵-۷-۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ صبح |
|
sara123
کاربر عادی

|
RE: فرقWebGIS با نرم افزار Google earth
سلام آقای علوی
مرسی از پاسختون
لطفا به موارد دیگری هم از این تفاوت ها اشاره نمایید. یا منبعی را که بیانگر تفاوت Web GIS با سایر تکنولوژی هاست لطفا معرفی نمایید.
ممنونم
|
|
۸-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ عصر |
|
sara123
کاربر عادی

|
سلام خدمت بردار گرامی آقای علوی
ممنون از لطفتون
من صرفا دنبال تفاوت های WebGIS با دیگر نرم افزارهای که تقریبا کارهایی مشابه این موارد را انجام می دهند می باشم مثل همان گوگل ارث و گوگل مپ و سایر نرم افزارهای دیگر که در بحث مکانی می توانند اطلاعاتی را فراهم نمایند.
من مطلبی که صرفا به این موضوعات اشاره کرده باشه را پیدا نکردم بیشترشون تعاریف ها را بیان می کنند.
از لطفی که دارین کمال تشکر را دارم
منتظر راهنمایی های شما هستم
|
|
۹-۷-۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ عصر |
|
ali.morady7
کاربر عادی

اعتبار: 2
|
با سلام
به نظر من پرسيدن تفاوت بين وب جي آي اس و گوگل ارث مثل اينيه كه بپرسيد فرق صنعت خودروسازي و مثلا لامبورگيني چيه. بذاريد يه كم بيشتر توضيح بدم. وب جي آي اس يعني تبديل فايلها و نقشه ها و عمليات مكاني جي آي اسي به سرويس هاي تحت وب جهت كار كاربران بدون نياز به نرمافزارهاي جي آي اسي و صرفا با استفاده از پروتكلهاي تحت وب و به همين خاطر سرويس هاي مختلف براي طراحان وب جي آي اس توليد شده است مثل وب مپ سوريس فيچر سرويس و . . . در ادامه شما توجه داشته باشيد در ساخت وب جي آي اس و كلا بانك هاي اطلاعاتي مهمترين گام رويكرد و متدولوژي شماست Aproach & Methodology منظورم اينه كه شايد شما بخواهيد يك سامانه اطلاعات مكاني تحت وب براي پايش دام در كشور داشته باشيد يا جهت بررسي هاي ساخت نيروگاه هاي بادي يا آمايش سرزمين و يا شايد مسائل زيست محيطي اين هدفها هستند كه رويكرد شما رو تشكيل مي دن . گوگل ارث نرم افزاري است كه البته تحت وب هم پابليش شده و مي شه از طريق مرورگر هم به داده هاش دسترسي داشت .
به سختي مي شه يه نرم افزار را وب جي آي اس دونست گوگل ارث در حقيقت بانك اطلاعاتي را از طريق اينترنت در اختيار شما قرار مي ده ولي خوب API اون براي استفاده كاربران وب نويس موجوده هدف از اين نرم افزار و تكنولوژي دسترسي افراد به اطلاعات عمومي كره زمين هست و براي همين ساخت و توسعه پيدا كرده حالا سوال اصلي آيا اطلاعات دام كشور در گوگل ارث موجوده؟ آيا مي توان در گوگل ارث نقشه پهنه هاي سيلگير ايرن رو براي كاربران مختلف به نمايش گذاشت و براي اونها كاربري و نام پسورد مشخص با سطح دسترسي تعريف كرد؟ آيا مي توان محاسبات خاص مكاني مثل مثلا ميان يابي بين داده هاي خاكشناسي انجام داد آيا مي شه اطلاعاتي رو به ديتا بيس گوگل ( منظورم اطلاعات خاص مورد نظر كاربران هست) اضافه كرد ؟
براي استفاده تخصصي از سامانه هاي مكاني تحت وب يا همون وب جي آي اس بايد شما وب جي آي اس خودتون رو درست كنيد يا اينكه از سامانه هاي مكاني Cload استفاده كنيم.
سامانه Cload در حقيقت يه بانك اطلاعاتي تحت وبه ساخت يافته جهت اشتراك تعداد زيادي گروه هاي كاربري جهت نمايش اطلاعاتشون تحت وب هست.
با تشكر علي مرادي
|
|
۱۳-۷-۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ صبح |
|