samira 1385
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
مشکل در نصب ArcGIs10.1
دوستان سلام
من تازه ویندوزم رو عوض کردم، الان متأسفانه نمی تونم روش ArcGIS10.1 رو نصب کنم و این پیامو میده:
you are not licensed for ArcGIs for desktop Advanced
درصورتی که قبلا چندین بار روی سیستمم نصبش کردم....
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره کمکم کنه.... به شدت

به جی آی اس نیاز دارم این روزا...
|
|
۳-۵-۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ صبح |
|
fazel6021
کاربر عادی

اعتبار: 2
|
RE: مشکل در نصب ArcGIs10.1
1.پوشه CRACK را در مسیر درایو C کپی کنید. 2.فایل SERVIC.TXT را با NOTPAD باز کنید. 3.در سطر اول به جای HOST NAME نام کامپیوتر خود را وارد کنید )نام کامپیوتر را میتوانید از طریق کلیک راست بر روی MY COMPUTER ببینید) 4.از داخل پوشه نرم افزار فایل اجرایی ESRI.EXE را اجرا کنید. 5.در پنجره ای که باز میشود در قسمت ARC GIS DESKTOP بر روی SETUP کلیک کرده تا برنامه نصب شود.پس از پایان نصب FINISH و اگر پنجره ای باز شد CANCEL را بزنید. 6.در همین پنجره در قسمت ARC GIS LICENCE MANAGER گزینه SETUP را کلیک کنید تا نصب شود. در پایان اگر پنجره ای باز شد CANCEL را بزنید. 7.فایل AFCORE.DLL را از داخل پوشه CRACK کپی ودر مسیر زیر PASTE کنید C: PROGRAM FILE ► ARC GIS ► DESKTOP ► BIN 8.فایل SERVICE.TXT را از داخل پوشه CRACK کپی و در مسیر زیر PASTE کنید. C:PROGRAM FILE ► ARC GIS ► LICENCE 10 ► BIN 9.در همین پنجره LSADMIN را کلیک کنید تا پنجره باز شود. 10.در قسمت START/STOP/LICE… ابتدا STOP سپس START و بعد از آن REREAD LICENCE را کلیک کنید.OK و از پنجره خارج شوید. 11.از طریق START ► PROGRAM ► ARC GIS ► ARC GIS ADMINISTRATOR گزینه ARC INFO را انتخاب و OK کنید تا پنجره بسته شود. 12.در پنجره ARC GIS ADMINISTRATOR در قسمت DESKTOP دکمه CHANGE را کلیک و عبارت LOCALHOST را وارد کنید. 13.در همین پنجره بر روی AVAILBILITY رفته و دکمه APPLY و OK را کلیک کنید. 14.کامپیوتر را REASTART کنید. پس از طی این مراحل با دقت و به صورت منظم نرم افزار با موفقیت نصب خواهد شد.
|
|
۴-۵-۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ صبح |
|
samira 1385
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
RE: مشکل در نصب ArcGIs10.1
ممنونم از راهنمایی تون... مرسی
|
|