اعلانات انجمن

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در پیدا کردن سیستم مختصات
نویسنده پیام
saeederanjbar آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
مشکل در پیدا کردن سیستم مختصات

با سلام
من برای نمایش نقشه ایران روی مپ سرور باید projection  مناسب داشته باشم. برای این امر و ساختن یه wms برای نمایش اون ‌نیاز به فاکتور epsg دارم. متاسفانه epsg مناسب برای ایران رو پیدا نکردم.هدفم نمایش این wms با openlayers هست و بسیار هم توش گیر افتادم!!! لطفا کمک کنید
ممنون 

۱۳-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
علوی آفلاین
ناظر انجمن

اعتبار: 268
ارسال: #2
RE: مشکل در پیدا کردن سیستم مختصات

گیر افتادن نداره !!! تصویر: images/smilies/blush.gif
قضیه خیلی راحت تر از این ها حل میشه. سرچ در گوگل . سایت هایی هستند که تمام کدهای epsg رو دارن و شما میتونید سرچ کنید  و کد سیستم مختصاتی رو که می خواید -و قاعدتا دیتای شما توی اون سیستم مختصات هست- به دست بیارید.

البته اگر از پکیج MS4W استفاده می کنید در فولدر proj فایلی به نام epsg هست که فایل متنیه. اون رو باز کنید اسم و مشخصات همه سیستم های مختصات و همچنین کد یکتای اونها رو داره. این هم راه حل دوم.

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۹-۵-۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
saeederanjbar آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 0
ارسال: #3

ممنونم
من تمام این راهها رو امتحان کردم ولی هیچ EPSG از سیستم مختصات لایه من پشتیبانی نمیکرد. در نهاییت با راهنمایی یکی از  متخصصین امر لایه را عوض کرد چون به گفته ایشون مختصاتش کاستومایز شده بود و رو وب نمایش داده نمیده شد! و با لایه جدید و EPSG 4326  کارم راه افتاد.
۱۰-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
علوی آفلاین
ناظر انجمن

اعتبار: 268
ارسال: #4

(۱۰-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ صبح)'saeederanjbar' نوشته شده توسط:  .... ولی هیچ EPSG از سیستم مختصات لایه من پشتیبانی نمیکرد. ...

تا اونجایی که من میدونم محاله. سیستم EPSG چندهزارتا سیستم مختصات تعریف شده توش هست که تقریبا هر سیستم مختصاتی که توی دنیا باشه رو شامل میشه.

مختصات کاستومایز شده !!!

به هرحال، خیلی مواظب باشید. مساله با داده های مکانی صرف این که نمایش داده بشن یا این که مثلا فلان آنالیز بدون خطا روشون اجرا بشه نیست. مسئله دقت هست. 

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۱۰-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان