mehdiganjoor
کاربر عادی

اعتبار: 6
|
نحوه استفاده از سیمبل های 3 بعدی چگونه است؟
سلام به دوستان من نیاز به سیمبل هایی دارم که بتونم به تصاویر 3 بعدی جان ببخشم اما هر چه سعی کردم نتونستم ممنون میشوم کمکم کنید .و از ورژن 9.3 هم استفاده می کنم
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ صبح |
|
یوسفی
مدیر انجمن

اعتبار: 91
|
RE: نحوه استفاده از سیمبل های 3 بعدی چگونه است؟
ببینید دوست عزیز درست متوجه منظورتان از این جمله تان (به تصاویر سه بعدی جان بخشید ) نمیشم اما اگر می خواهید عارضه ها را به صورت سه بعدی ببیندید این کار در زیرنرم افزارهای Arc scene و Arc Globe قابل انجام است . برای انجام این کار :
اين مراحل را دنبال كنيد :
در مورد نقطه :
1 – روي سمبل لايه مورد نظر كليك مي كنيد پنجره اي با عنوان symbol selector باز مي شود
2 – سمت راست قسمت پايين پنجره روي More Symbols كليك مي كنيد سپس گزينه مورد نظر خودتان را انتخاب مي كنيد
3 – در قسمتي كه سمبل ها را نمايش داده مي توانيد فلش پايين رونده را به سمت پايين حركت دهيد تا سمبل مورد نظر خود را انتخاب كنيد و سپس گزينه ok
موارد فوق الذكر در مورد نقطه صدق مي كند
اما در مورد خط يا لاين اين مراحل را بايد دنبال كنيد :
- مثل مرحله قبل پنجره symbol Selector مربوط به عارضه خطي را باز مي كنيد سپس روي Properties كليك مي كنيد
- بعد از باز شدن پنجره symbol property editor از قسمت type گزينه 3D Simple Line Symbol را انتخاب مي كنيد
- در قسمت 3D Preview يك پيش نمايش از عارضه شما به صورت سه بعدي ايجاد مي كند كه مي توانيد تغييرات مورد نظر از جمله رنگ و style ان را منطبق با نظر خودتان تغيير دهيد
اما در مورد پليگون مراحل زير را دنبال مي كنيد:
- روي لايه مورد نظر يا دوبار كليك كرده و يا راست كليك كرده و گزينه Properties ان را انتخاب مي كنيد
- سپس tab ، Extrusion را انتخاب مي كنيد لازم به ذكر است كه لايه پليگوني شما بايستي يك فيلدي با عنوان ارتفاع كه ارتفاع ساختمانها در ان ثبت شده باشد داشته باشد
- در اين قسمت روي پنجره سفيد رنگ علامت تيك مي زنيد تا اين گزينه فعال شود
- در قسمت راست اين پنجره برروي botton شبيه ماشين حساب كليك مي كنيد تا پنجره Builder Expression باز شود
- در پنجره باز شده از قسمت فيلد ، فيلد مورد نظر كه همان ارتفاع مي باشد را كليك مي كنيد تا به قسمت پايين يعني Expression بيايد
- سپس فيلد ارتفاع را ضربدر يك عدد مثلا 10 يا هر عدد ديگري به منظور بزرگ مقياس شدن ساختمانها مي كنيد
- و در نهايت ok مي كنيد
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ صبح |
|