mahyarahadi
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
پهنه بندی اقلیمی در gis 10
سلام . مشکلی که برام پیش اومده در پهنه بندی اقلیمی در جی آی اس 10 می باشد . در جی آی اس 9 بعد از وارد کردن اطلاعات روی گزینه spatiyal analiyt کلیک میکردم و از گزینه invers distance weighted نقشه خودم را با انتخاب داده مورد نظر از z value filed پهنه بندی می کردم . ولی متاسفانه در gis 10 نمیتونم از spatyal analyt این گزینه هارو پیدا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
|
۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ صبح |
|
mahyarahadi
کاربر عادی

|
RE: پهنه بندی اقلیمی در gis 10
ممنون آقای موسوی حل شد.
|
|
۳-۱۰-۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ صبح |
|
mahyarahadi
کاربر عادی

|
سلام آقای موسوی. وقتی به روش بالا عمل کردم قسمتهای پهنه بندی شده را در سمت چپ تصویر میاره و محدوده دمایی نیز در رنگهای جداگانه مشخصه ولی داخل نقشه رنگهارو جدا نمیکنه . نقشه دست نخورده باقی میمونه ممنون میشم کمکم کنید.
|
|
۶-۱۰-۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ عصر |
|
mehdi-ch
کاربر عادی

اعتبار: 1
|
روی لایه ساخته شده کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید و سپس به قسمت Symbologies و در قسمت class برید و طبقه بندی هاتون رو طبق بازه مورد نظرتون تغییر بدید ...
|
|
۶-۱۰-۱۳۹۴ ۰۸:۱۷ عصر |
|
mahyarahadi
کاربر عادی

|
سلام کارهای بالارو انجام دادم . همه طبقه بندی هارو هم انجام میدم ولی رنگ بندی رو نقشه نمیاد. تو سمت چپ کاملا مشخصه رنگها و محدوده هر رنگ ولی رو نقشه نمیاد
|
|
۷-۱۰-۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ عصر |
|
mahyarahadi
کاربر عادی

|
سلام دوستان . پهنه بندی اقلیمی که تو gis 10 انجام میدم داخل نقشه مورد نظر قرار نمیگیره خارج از نقشه میفته ( زیر نقشم) با ابزار masck هم درست نمیشه. لطفا راهنمایم کنید. ممنون
|
|
۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ صبح |
|
mahyarahadi
کاربر عادی

|
سلام آقای موسوی عزیز متاسفانه متوجه منظورتون نشدم اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین. این متن و چیکار کنم. خیلی خیلی ممنون
|
|
۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ صبح |
|
حسنیار
کاربر عادی

اعتبار: 2
|
سلام همین مشکل هم برا منم پیش می اومد نقشه خروجی ناقص در می اومد- اگه منظورتون اینه این مراحل رو طی کنید:1- بعد از خروجی یا مراحل کار روی لایه idw در ارک مپ راست کلیک کنید propertisبگیرید در پنجره اول لایه مرز حوضه را مشخص کنید و در پنجره پایین clip shp را انتخاب و تیک بزنید و finish و بعد okکنید2- بر روی layers راست کلیکdatafromپنجره extent--و بعدautomatic رو بزنید و بعد در clip optionتیکclip to shp رو بزنید و در جلوی ان بر روی specify shpکلیک کنی در پنجره باز شده در قسمت لایرز لایه حوضه تان را مشخص کنیدو در جلوی ان allرا انتخاب و ok
|
|
۲۴-۱۲-۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ عصر |
|