اعلانات انجمن


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کد مربوط به دستور Select By Location
نویسنده پیام
Arezoo آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 42
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۳
اعتبار: 3
ارسال: #1
کد مربوط به دستور Select By Location
 سلام دوستان. دنباله کد مربوط به دستور select by location میگردم که تو ArcEngine جواب بده. کسی میتونه کمکم کنه؟؟ ترجیحا با زبان vb.net تصویر: images/smilies/blush.gif
۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
علوی آفلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 496
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #2
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
 
کد php:
Dim GP As ESRI.ArcGIS.Geoprocessor.Geoprocessor = New ESRI.ArcGIS.Geoprocessor.Geoprocessor
Dim SelectTool 
As New ESRI.ArcGIS.DataManagementTools.SelectLayerByLocation
SelectTool
.select_features pSourceLayer
SelectTool
.selection_type "NEW_SELECTION"
SelectTool.overlap_type "INTERSECT"
SelectTool.in_layer pTargetLayer
Dim pGPResult 
As ESRI.ArcGIS.Geoprocessing.IGeoProcessorResult
GP
.OverwriteOutput True
pGPResult 
GP.Execute(SelectToolNothing
 

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ عصر، توسط علوی.)
۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 اعتبار داده شده توسط : Arezoo(+1)
jrezaei آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 8
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۳
اعتبار: 0
ارسال: #3
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
آیا نرم افزاری هست که بشه این تکه کد رو مستقیم به سی شارپ تبدیلش کرد؟
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ عصر، توسط jrezaei.)
۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
hatef آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 32
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۲
اعتبار: 5
ارسال: #4
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
بله سایت های مختلف آن لاین هستش که کدها رو به هم تبدیل میکنه. معمولا سایت های آن لاین بهتر از نرم افزار های نصبی تبدیل می کنند کافیه تو گوگل کلید واژه زیر رو سرچ کنید.
convert vb.net to C#
اگه نتونستید بگید تا من کد رو به C# تبدیل کنم. زبان برنامه نویسی اولم VB.net بود ولی الان با C# کد میزنم.
۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
jrezaei آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 8
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۳
اعتبار: 0
ارسال: #5
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
با تشکر
من توو سایت  کدو وارد میکنم ولی ارور میزنه،فکر کنم نیاز به جزییات بیشتری از کد باشه برای تبدیلتصویر: images/smilies/huh.gif
۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
علوی آفلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 496
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #6
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
(۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ صبح)'jrezaei' نوشته شده توسط:  با تشکر
من توو سایت  کدو وارد میکنم ولی ارور میزنه،فکر کنم نیاز به جزییات بیشتری از کد باشه برای تبدیلتصویر: images/smilies/huh.gif

 


خب، طبیعتا باید نمونه کد بالا رو طبق نیاز خودتون تغییر بدید. 
 

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۲۰-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Arezoo آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 42
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۳
اعتبار: 3
ارسال: #7
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
جناب علوی هرچقدر سعی کردم کدهاتونو جوری تغییر بدم که به هدفم برسم  نشد! تصویر: images/smilies/confused.gif  میخام  با انتخاب یه پارسل از یه لایه تمام پارسل هایی که از یه لایه دیگه هستن و intersect دارن با اون پارسل select بشن تصویر: images/smilies/blush.gif
 
۲۲-۵-۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
علوی آفلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 496
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #8
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
این کد فقط بخش مربوط به اجرای Select by location هست. قاعدتا قبلش باید توی کد دو تا لایه تون رو مشخص کرده باشید.

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۲۲-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Arezoo آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال‌ها: 42
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۳
اعتبار: 3
ارسال: #9
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
 بله متوجه هستم که باید به جای pSourceLayer و pTargetLayer لایه ها را ست کنیم. انجام دادم ولی کله پاسل های  pTargetLayer  که با  pSourceLayer  اینترسکت دارن انتخاب میشن. و اگرهم  فقط یه پارسل که کاربر انتخاب میکنه را باpSourceLayer ست کنم هیچی از pTargetLayer   انتخاب نمیشه!!
۲۵-۵-۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
علوی آفلاین
ناظر انجمن
******

ارسال‌ها: 496
تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۲
اعتبار: 246
ارسال: #10
RE: کد مربوط به دستور Select By Location
اگر لایه های ورودی تون از نوع IfeatureLayer هستند و اون ها رو از Map موجود در MapControl می گیرید که قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه. توی Select By Location تست نکردم اما توی بقیه آنالیزها دیدم که سلکشن درون لایه رو هم - اگه سلکشنی وجود داشته باشه- لحاظ می کنند.

دو اصل اساسی انجمن:
1- احترام به یکدیگر
2- درصورت نقل مطلب، ذکر منبع و لینک به اصل مطلب

برای تقدیر و تشکر از دکمه [تصویر:  postbit_reputation.gif] در پایین هر ارسال استفاده کنید.
۲۵-۵-۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان