fariba
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
RE: کشیدن نقشه
سلام ببخشید به وسیله کدام ابزار tool box این کار را باید انجام داد.
|
|
۳-۱۰-۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ صبح |
|
elyasr
کاربر عادی

اعتبار: 5
|
با سلام
ابتدا لایه استان های ایران را از سایت دانلود کرده سپس یک لایه شیپ فایل با مختصات جغرافیایی از منطقه مورد مطالعه تون ایجاد نمایید و سپس از طریق layout خروجی خود را تهیه نمایید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۷-۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ عصر، توسط علوی.)
|
|
۳-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ عصر |
|
shiravand
کاربر عادی

اعتبار: 2
|
سلام
نقشه شیپ فایل همه کشورهای دنیا
کشور ایران رو ازش اکسپرت بگیرین
world.rar (اندازه: 1.12 MB / تعداد دفعات دریافت: 64)
|
|
۶-۱۰-۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ عصر |
|
nasrin-m
کاربر عادی

اعتبار: 17
|
با سلام
توضیحات خیلی کلی هست من درست متوجه توضیحات دوستان نشدم خواهش میکنم اگر امکان دارد به صورت جزیی تر راهنمایی کنید
اگر من نقشه ایران را به صورت شیب فایل وارد نرم افزار کنم با چه فرمان هایی می توانم یکی از استان ها که محل تحقیقم هست رو جدا کنم و با رنگی دیگه نشون بدم و از اون خروجی بگیرم؟(در صورت امکان مرحله به مرحله راهنمایی کنید)
|
۸-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ صبح |
|
nasrin-m
کاربر عادی

اعتبار: 17
|
ممنون از پاسخ و راهنماییتون
دقیقا من همینو میخوام
اما متاسفانه باز متوجه نشدم چطور منطقتون رو از نقشه بیرون اوردید
اگر درست متوجه شده باشم با افزونه Xtools pro منطقتون رو به صورت شیب فایل از نقشه ایران جدا کردید اما اینکه چطور باز در کنار نقشه ایران اونو قرار دادید متوجه نشدم؟؟  ؟؟
|
|
۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ عصر |
|
behdad
کاربر عادی

اعتبار: 31
|
اگه دقت کرده باشین من سه تا layer ایجاد کردم. لایه استان اذربایجان شرقی رو با استفاده از ابزار select by attribute از لایه ایران جدا کردم.بعدش پلیگون شهرستان جلفا رو باز با select by attribute از لایه استان جدا کردم و هر کدوم رو در یک layer گذاشتم. برای اینکه استان خودم رو با رنگ متفاوت نشون بدم لایه ایران یک فیلد درست کردم مقدار همشون رو بجز اذربایجان شرقی 0 دادم و برای اذربایجان شرقی 1 دادم. بعدش سیمبل زدم . دوباره در لایه استان یک فیلد درست کردم مقدار همشون بجز جلفا صفر قرار دادم و به جلفا یک دادم و سیمبل زدم.
اگه جایی رو متوجه نشدین بگین بازم توضیح بدم.
|
|
۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ عصر |
|
شوکا
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
باید سه تا دیتا فریم از insert ایجاد کنید به ترتیب در اولی شیپ فایل ایران در دومی شیپ فایل استان و در سومی محدوده مد نظر رو اد کنید
|
|
۱-۵-۱۳۹۵ ۰۷:۵۹ عصر |
|