اعلانات انجمن

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای خرید لپ تاپ
نویسنده پیام
rafaat آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 2
ارسال: #1
کمک برای خرید لپ تاپ

سلام
برای کار با نرم افزار های gis ,3d max یک لپ تاپ باید دارای چه مشخصاتی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
تا الان با pc کار میکردم ولی  میخوام لپ تاپ بخرم ولی اطلاعات کافی در این باره ندارم , با توجه به این که اکثر شما حرفه ای gis و ... کار میکنید ممنون میشم راهنماییم کنید

زندگی آنقدر ابدی نیست که خوبتر بودن را برای فردا گذاشت.
۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
javadadabi آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 39
ارسال: #2
RE: کمک برای خرید لپ تاپ

سلام
وقتی که صحبت از 3DMAX و GIS به میون میاد،دو تا مشخصه خیلی مهم برای هر سیستم در نظر مجسم میشه.
برای کارای گرافیکی مقدار RAM , مدل و حافظه کارت گرافیک علاوه بر سرعت پردازشCPU خیلی مهمه.
منتها باید با توجه به مقدار هزینه ای که در توان داری حالت بهینه رو انتخاب کنی
سعی کن هر لپ تابی که میگیری،مقدار RAM اون بالای 4GB و کارت گرافیک 2GB به بالا باشه.
CPU هم از i5 به بالا(البته ببخشید خیلی تکنیکی صحبت نمیکنم)
یکی از مشخصه های مهم لپ تاب اندازه صفحه نمایش اون و مات بودن صفحه هست.
مات بودن صفحه نمایش باعث میشه در جاهایی که نور محیط یه مقدار بیش از حد معمول هم باشه،باز بشه تصویر رو دید و به کار ادامه داد.
اندازه صفحه نمایش به خاطر مدت زمان زیادی که با سیستم کار خواهید کرد باید مناسب باشه(خیلی کوچک نباشه)
از بین برند های موجود در بازار SONY به دلیل قیمت نسبتا بالاتر و عدم تامین کامل قطعه پیشنهاد نمیشه.
برندASUS هم به نسبت بقیه برند ها هزینه بالاتری نسبت به کارایی داره.
توی برند های HP و LENEVOO میتونید موارد مناسبی برای کار به نسبت هزینه کمتر پیدا کنید.
اگر چه پیشنهاد قطعی اقدام درستی به نظر نمیرسه،ولی تجربه شخصی من مدل PROOBOOK برند HP رو پیشنهاد میکنه.
وزن و قطر نسبتا کم,هزینه نسبی پایین تر,کارایی نسبتا عالی,دوام شارژ باطری خیلی خوب,اندازه صفحه نمایش و مات بودن اون از مشخصه های بارز اون هست.
اگر بتونی سیستمی تهیه کنی که از هارد SSD استفاده کنه،سرعت فوق العاده ای میتونی به دست بیاری
منتها این هارد یک مقدار گرون قیمته

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ عصر، توسط javadadabi.)
۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ عصر
 اعتبار داده شده توسط : ادمین(+2)
jaafar1976 آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 5
ارسال: #3

سلام
برای یک خرید خوب باید از زوایای مختلف موضوع رو جستجو کنید.
مهمترین قطعات یک لپ تاپ سی پی یو و کارت گرافیک هستند.
در هر دو مورد جدا از نوع پردازنده مثلا core i3, core i5 or cor i7 نسل تولید شده اونهاست. یعنی شماره های چهار رقمی که بعد از نوع پردازنده میان. مثلا core i3 2630 M
که نشان دهنده یک پردازنده دو هسته ای از نسل دوم هست.اولین رقم بعد از نوع پردازنده یعنی 2 نشانه نسل پردازنده است و 630 شناسه آن. M نشانه پردازنده موبایل یا همراه هست که همه ی پردازنده لپ تاپ ها از این نوع هستند. البته مقاله و توضیحات کامل این موضوع در سایت اینتل وجود داره و در سایت های ایرانی مثل zoomit.ir هم ترجمه آنها وجود داره.
کلا برای پردازنده ها فعلا 4 نسل تولید شده که آخرین آن ملقب به "هسول" haswell است. این نکته ضروریست که یک پردازنده چهار هسته ای نسل دوم از یک پردازنده دو هسته ای نسل سوم اگر ضعیف تر نباشد برابری می‌کند.
چون هر نسل تکنولوژی ساخت آن کوچکتر شده و انتقال اطلاعات بهتر شده است.
در مورد گرافیک نیز همین موضوع صادق است. فقط این که هر نسل با همان نسل قابل مقایسه است و این نکته که پردازنده ضعیف تر نسل جدیدتر از پردازنده قوی نسل قبلی قویتر نیست.
پردازنده های جی فورس تا هشت نسل تولید شده است که عدد اول شماره آن، شماره نسل تولید شده است. مثلا شماره های آن به این صورت است : NVIDIA 710, 725, 760, 780 ..... که همگی نشاندهنده نسل هفتم کارت گرافیک هستند. مقدار حافظه کارت گرافیک مثل یک گیگابایت یا دو گیگابایت در درجه دوم اهمیت قرار دارد که قائدتا حافظه دو گیگابایت به همراه قدرت پردازشی آن قدرت بیشتری به همراه دارد.
من جدا از کانفیگ سیستم‌ها به تجربه لپتاپ های HP یا ASUS رو پیشنهاد میکنم که از نظر قیمتی نیز نه بالا هستند نه پایین.
برای پردازنده حداقل یک پردازنده چهار هسته ای core i5 نسل سوم رو پیشنهاد می‌کنم و دو گیگابایت گرافیک که از نسل ششم کمتر نباشد.
مقدار حافظه یا RAM نیز 8 گیگابایت پیشنهاد میشود. اما حداقل از 6 گیگابایت کمتر نباشد.
با توجه به گران بودن هارد های SSD لپتاپ با هارد معمولی اما با دور بالا یعنی 7200 دور در دقیقه خریداری کنید.
و در پایان باز هم پیشنهاد میکنم در گوگل جستجو کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ عصر، توسط jaafar1976.)
۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ عصر
 اعتبار داده شده توسط : javadadabi(+1) ، rafaat(+1) ، ادمین(+2)
rafaat آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال: #4

سلام
ممنون از راهنمایی تون
آقایjaafar1976 ممنون از معرفی سایت زومیت خیلی به روز و خوبه
با توجه به اینکه شما تهران هستید به نظرتون بازار موبایل یا بازار علاالیدین برای خرید مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ عصر، توسط rafaat.)
۱۳-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ صبح
MNaderi آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 48
ارسال: #5

برای اهداف مد نظر شما پردازنده  بهتره  i7  باشه  3.7 GHZ  (ساپورت  Virtualization)
به خاطر گرم شدن بیش از حد پردازنده های AMD  که حتی در نسل های جدیدتر این برند  amd مناسب نیست 
کارت گرافیک هم 2 به بالا
آنچه بیشتر از کارت گرافیک  اهمیت داره حافظه رم با فرکانس کاری بالا  مثلا 1800 مگاهرتز DDR3
در مورد حجم حافظه رم از 6 گیگابایت کمتر نباشه
به خاطر اینکه هاردهای ssd   قیمت خیلی بالایی دارند برخی سازندگان فقط برای نصب سیستم عامل این هارد رو استقاده می کنند که قاعدتا ظرفیت خیلی کمی داره  ولی سرعت لود سیستم عامل خیلی بالاست 
نقل قول:
با توجه به گران بودن هارد های SSD لپتاپ با هارد معمولی اما با دور بالا یعنی 7200 دور در دقیقه خریداری کنید
بیشترهاردهای تولید شده سرعت 7200RPM دارند بنابراین زیاد نگران این کمیت نباشید برای انتخاب هارد سعی کید کش از 64 MB کمتر نباشه 
برندهای حال حاضر HP - Lenovo -Asus
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۴-۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ عصر، توسط MNaderi.)
۱۳-۴-۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ عصر
 اعتبار داده شده توسط : jaafar1976(+1)
jaafar1976 آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 5
ارسال: #6

سلام مجدد
در مورد خرید از علاء الدین یا بازار موبایل شخصا تا به حال از اونجا خرید نکردم اما شنیدم که اونجا هم میفروشن. من چند جا رو پیشنهاد میکنم:
اول از همه پیشنهاد میکنم حداقل دو جا رو ببینید مقایسه کنید تا به نتیجه برسید.
اولین جایی که حتما باید اول ببینید مجتمع پایتخت اول میرداماد از طرف خیابان ولیعصر. اصلا تحت تاثیر فروشنده ها مخصوصا طبقه همکف قرار نگیرید. همونطور که گفتم بعد از انتخاب کانفیگ اولیه مورد نیاز، از هر برندی چند انتخاب داشته باشید. همه ی لیست قیمت ها رو بگیرید و نمونه ها رو هم مشاهده کنید. طبقه های بالاتر قیمت بهتری دارن اما در کل تلورانس قیمت مشابه همدیگه هست. در مجتمع پایتخت همه برندها هستند.
دومین مکان پیشنهادی من کمی پایین تر از میدان ولیعصر تقاطع خ دمشق و خ ولیعصر مجتمع کامپیوتر ایرانیان هست.
"قبل از مجتمع یک فروشگاه هست که فقط برند HP می فروشه و خودشون وارد کننده هستند و گارانتیشون هم توی طبقات همون مجتمع هست. اگر تصمیم به خرید لپ تاپ اچ پی داشتید جای دیگه نرید. من تا به حال برای خودم و دوستان چند بار ازشون خرید کردم و کاملا از گارانتی و قیمت راضی هستم. حتی اگر خواستار حافظه بیشتر باشید همونجا براتون رم رو افزایش میدن. قیمتشون درسته و گارانتیشون و همیشه چندتا مدل اقتصادی پیشنهاد میکنن. پی اگر خواستید برند اچ پی بخرید همین مکان بهترین جاست و سایت هم دارند که لیست قیمت هم میده اما خیلی وقتا سایت کاملا بروز نیست. این هم آدرس سایتشون: http://www.yaslaptop.ir"
کمی پایینتر مجتمع کامپیوتر ایرانیان هست که هم تبلت دارن هم لپ تاپ که طبقه همکف دو تا نمایندگی هستند که بیشتر ASUS میفروشند. قیمتهاشون هم اغلب از مجتمع پایتخت کمتر هست اما همه ی مدل ها و برندها رو مثل پایتخت ندارند. پس اگر انتخابتون ASUS بود اینجا رو پیشنهاد میکنم.
سومین و چهارمین مکان هم  بازار کامپیوتر رضا و کلا راسته بین میدان تا چهارراه ولیعصر هست که پیشنهاد میکنم فقط برای قیمت گرفتن از اینها استفاده کنید. هر چند چند تا فروشگاه خوب دارند که ببینید خودتون متوجه میشید.
در کل پیشنهاد میکنم پروسه خرید رو در دو روز انجام بدین. من معمولا این کار رو میکنم. روز اول اطلاعات جمع میکنم. مقایسه میکنم. جستجو میکنم. و روز بعد و گاهی اوقات به دلیل سخت گیری ذاتی خودم  روزهای بعد خرید میکنم.
در ضمن من شخصا اصلا از علاء الدین لپ تاپ نمی خرم حتی موبایل خصوصا طبقه ی همکف... بازار موبایل رو تعریفش رو شنیدم اما تا به حال خرید نکردم ازش. قیمتها برای موبایل خوبه چون مرجعه.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.

۱۳-۴-۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ عصر
javadadabi آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 39
ارسال: #7

سایت http://www.digikala.com رو هم ببینید،
rating های اون خوبه,همچنین کاربرا نظرات خودشون رو در مورد استفاده از محصولات مختلف بیان کردن.
۱۴-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ صبح
rafaat آفلاین
کاربر عادی
*

ارسال: #8

ممنون از راهنمایی دقیقتون خیلی کاربردی وکامل بود متشکرم

زندگی آنقدر ابدی نیست که خوبتر بودن را برای فردا گذاشت.
۱۴-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ عصر
PARTOTELECOM آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 0
ارسال: #9

الان تبلت ها خیلی بیشتر از لپ تاپ ها مورد توجه هستن

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۰-۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ عصر، توسط علوی.)
۱۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ عصر
vaanko آفلاین
کاربر عادی
*

اعتبار: 44
ارسال: #10

برای کارهای 3d maz & gis... این 2 مدل لپتاپ هم کارایی عالی و هم نسبت با سایر برندها قیمت مناسبی دارند
lenovo z510i
fujitsu ah 544

فایل‌(های) پیوست شده
.docx  لپ تاپ.docx (اندازه: 17.56 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۰-۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ عصر، توسط vaanko.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ عصر
ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان