ehsan104
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
FLY module
من انطور که از helpهای Arcgis متوجه شدم این نرم افزار ماژولی بنام fly در اکستنشن 3D analyst دارد.
از انجایی که هنوز این نرم افزار رو نصب نکردم، از امکانات این ماژول اطلاع زیادی ندارم. با توجه به توضیحاتی که در ادامه میدهم لطفا راهنمایی کنید که آیا این ماژول مناسب کار من خواهد بود یا خیر:
1- ایا میتوانیم هر تصویر دلخواهی ( مثلا یک تصویر rgb با فرمت jpg) در این ماژول load کنیم؟ منظورم اینست که آیا امکاناتی که این ماژول در اختیار ما قرار میدهد( پرواز بر روی تصویر و دید سه بعدی) فقط برای نقشه های خاصی است که نرم افزاردارد یا اینکه هر تصویر دلخواهی را میتوانیم به عنوان ورودی به این ماژول بدهیم.
2- امکاناتی که این ماژول در اختیار ما قرار میدهد چیست؟ همانطور که میدانید بعضی نرم افزار ها مانند geomatica و idrisi هم ماژول fly دارنداما هر کدام امکانات خاصی در اختیار قرار میدهند. به طور خاص آیا امکان دارد آنچه که پرنده در هر مختصات دلخواهی از تصویر میبیند را در هارد کامپیوتر به صورت عکس با فرمت هایی مثل jpg ذخیره کنیم؟
3-آیا این ماژول را میتوان با نرم افزارهای دیگر کنترل کرد. منظورم اینست که قابلیت هایی مثل load و save کردن تصویر، دادن مختصات دلخواه به ماژول جهت تولید تصویری که پرنده در آن مختصات میبیند و ... را با نرم افزاری مثل matlab یا زبان برنامه نویسی ++C انجام دهیم. آیا با ARCGIS ENGINE میتوان این کار را انجام داد؟
|
|
۲۹-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ عصر |
|