GISUser
کاربر عادی

اعتبار: 1
|
Web GIS
همانطور که میدانیم نرم افزارهای رایگان و تجاری زیادی برای وب جی ای الس وجود داره
اما تا جایی که من با جستجو در این زمینه فهمیدم هیچ یک ارک جی ای اس سرور نمیشه حتی سازمان نقشه برداری کشور هم از این نرم افزار استفاده میکنه
اما قبلا در یک وبلاگ من خوندم که ازری قصد داره DotNet و جاوا رو بذاره کنار و بیشتر روی API ها تکیه کنه
Arc GIS API For JavaScript
Arc GIS API For Flex
Arc GIS API For Silverlight
الان به نظر شما کدوم یک بهتره که من براش وقا بذارم
اگر گزینه های بهتری هم وجو داره لطف کنید معرفی کنید
|
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ صبح |
|
MNaderi
کاربر عادی

اعتبار: 48
|
RE: Web GIS
دات نت و جاوا سنگین میشه این API ها سبکتره و یادگیریش راحتر کلی هم میشه براش تمپل آماده گذاشت
انتخاب این API هابه زبان برنامه نویسی شما بستگی داره اما با توجه به اجرا شدن جاوا اسکریپت در همه مرورگرها بدون افزودنه فکر میکنم اولی بهتر باشه
البته اگر نرم افزار درون سازمانی باشه باید بگم که سیلورلایت حرف نداره
|
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ عصر |
|
GISUser
کاربر عادی

اعتبار: 1
|
نقل قول: ه شخصه اگه ببینم کسی داره زیادی روی آرک جی ای اس و محصولات ESRI تاکید می کنه مطمئن میشم که سواد زیادی نداره یا حداقل سوادش در همون حد کلیک کردن توی آرک جی آی اس هست. این جسارت به شما نیست بلکه در مورد کسانی می گم که این جور اطلاعات ناقص رو به بقیه میدن.
سازمان نقشه برداری هم ملاک نیست. بسیاری از سازمان های دولتی بزرگ دنیا دارن از محصولات غیر ESRI استفاده می کنن و مشکلی هم ندارند. اونم در ابعاد بزرگ و در سطح ملی و منطقه ای.
ممنون میشه بگین از چه نرم افزارهایی استفاده میشه در این سطح
حتی در روسیه هم از آرک جی ای اس سرور استفاه میشه که فکر کنم به خاطر جامع بودنش در ارائه روی انواع تبلت ها و سازگاری با لینوکس ویندوز و مک و همچنین قابلیت برنامه نویسی اون با بیش از 5 زبان برنامه نویسی روز دنیا باشه شامل
1- دات نت
2- کیوتی
3- جاوا
4- VC++
5-پایتون
6- آبجکت سی
درسته ؟
|
|
۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ صبح |
|
ashkan
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
با سلام
من فقط arcgis را بلدم
برای یادگیری وب- جی آی -اس با چه کلاسی شروع کنم و آیا کلاسها حضوری است یا اینترنتی و دوره بعد کی شروع میشود ؟
|
۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ عصر |
|
mousavi
مدیر انجمن

اعتبار: 147
|
سلام دوست عزیز
لطف کنید سوال خود را در عنوان دیگری مرتبط با موضوع سوال مطرح کنید . برای آگاهی از دوره ها میتوانید به بخش دوره های آموزشی مراجعه نمایید .
موفق باشید
نظرات و پیشنهادات شما یاری رسان ما و دوستانتان خواهد بود
|
|
۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ عصر |
|