kamma
کاربر عادی

اعتبار: 0
|
gisserver
با سلام خدمت همه دوستان من در مورد gisserver جند سوال داشتم. یکی اینکه در یک شبکه LAN باید از gisserver استفاده بشه؟ بعد اینکه نحوه ی پیاده سازی gisserver به چه صورت است؟
|
|
۲۰-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ عصر |
|
kamma
کاربر عادی

|
RE: gisserver
منظورم نرم افزار GIS نسخه Server است. یعنی در یک شبکه داخلی مثلا در یک اداره اگه بخایم همه سیستم ها از یک فایل نقشه به صورت مشترک استفاده کنند(ادیت کردن و....). به چه صورتی باید اقدام شود.
|
|
۲۱-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ عصر |
|
kamma
کاربر عادی

|
بله منظورم همونه.
حال برای انجام تنظیمات باید به چه شیوه ای عمل بشه؟ اگه منبع یا مطلبی در این مورد هست.خیلی ممنون میشم.
|
|
۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ عصر |
|
MNaderi
کاربر عادی

اعتبار: 48
|
با توجه به اینکه سوال شما در مورد ArcGIS For Server شرکت ESRI است من جواب خودمو محدود به همین پلتفورم می کنم
برای استفاده از قابلیت های سیستم GIS در محیط وب باید نقشه های رقومی شده رو به صورت وب سرویس در آورد
که به این عمل در Arc GIS می گویند Publish کردن
که از اینجا به بعد نقشه شما به صورت یک وب سرویس در میاد که در محیط شبکه و اینترنت و برا اساس پروتکل REST قایل دسترس است
معمولا در یک شبکه اینترپرایز Arc GIS Server رو روی یک سیستم با منابع بالا (سرور ) میزارن
سور اصلی رو میزارن به عنوان Site Admin GIS و سرور یا سرورهای دیگه به عنوان gis Server
کلیه درخواست کاربران در محیط شبکه و اینترنت میاد تو یک وب سرور این وب سرور که معمولا IIS مایکروسافت و یا Apache است درخواست شما رو میفرسته سایت و به GIS Server و این سرور بعد از پردازش درخواست جواب نهایی رو در قالب فایل html به وب سرور ارسال و در مرورگر شما نمایش داده میشه
در صورت زیاد بودن درخواست ها برای اینکه سرور شما down نشه معمولا چندین سرور رو اختصاص میدن به GIS Server و عمل بالانس رو به منظور تعادل در درخواست ها و پرداز ش ها میان سرورها توزیع می کنن
این ساده ترین توضیح در مورد نحوه کار GIS Server بود!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ عصر، توسط MNaderi.)
|
|
۲۵-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ عصر |
|
kamma
کاربر عادی

|
سلام دوستانممنون خیلی عالی بود.
|
|