8 – TIN Line
در خروجی حاصل از استفاده از این ابزار ستونی با نام پیش فرض code به جدول اطلاعاتی لایه Polyline آن افزوده میشود و با کد 1 و 2 مشخص میشود ، که کد 1 برای خطوط نرم (soft ) و کد 2 برای خطوط غیر نرم استفاده میشود.در صورت عدم وجود هر کدام از این دو نوع کد صفر برای آن در نظر گرفته میشود و در خروجی نیز نمایش داده نخواهد شد.
جعبه ابزار TIN Line را از مسیر : Arc Toolbox/3D Analys tools/Conversion/From TIN باز کنید. برای این تمرین لایه TIN را به Input معرفی و محل ذخیره را مشخی کنید. در صورت تمایل نام ستون را در نیز میتوانید تغییر دهید . سپس OK کنید.
9 – TIN Node
با استفاده از این ابزار رئوس مثلث های تشکیل دهنده TIN را به Point تبدیل کرده و در جدول اطلاعاتی آن ستونی ساخته میشود که ارتفاع تک تک نقاط محاسبه و ذخیره خواهد شد . در واقع این عمل عکس یکی از عملیاتهای ساخت TIN است .همانطور که گفته شد TIN مدل ارتفاعی است که با استفاده از نقاط ارتفاع دار یا منحنی های میزان ساخته میشود. حالا در این عملیات با داشتن TIN منطقه، میتوان نقاط ارتفاع دار آنرا محاسبه کرد و با استفاده از آن نقشه های دیگری تهیه کرد.
ابزار TIN Node را از مسیر : Arc Toolbox/3D Analys tools/Conversion/From TIN باز کنید.لایه TIN را به ورودی پنجره هدایت کنید . نام و محل ذخیره را تعیین کنید.
در قسمت Spot Filed است که شما تعیین میکنید که لایه Point خروجی 2D باشد یا 3D . به این صورت که اگر نامی را به این فیلد اختصاص دهید ستون مربوطه ساخته شده و ارتفاع آن نیز محاسبه و ذخیره میشود در غیر این صورت لایه ساخته شده دو بعدی خواهد بود.برای اینکه ما در این تمرین به ارتفاع نقاط نیاز داریم داخل این فیلد نامی تحت عنوان Elevation وارد میکنیم و سپس OK را میزنیم.
نقشه کاربری اراضی سنندج را برای چه کاری احتیاج دارید تا کمکتان کنم
با سلام
با توجه به درخواست این کاربر در انجمن، لطفا پاسخ خود را در انجمن – به آدرس GISTech.ir/forum/ – و در مطلب کاربری اراضی شهرستان سنندج مطرح کنید.